Pasar VZW

Pasar VZW

Shop Gallery Leads  

Wilgenstraat 4
9280 LEBBEKE

Tel.
0473932871

E-mail:
 pasar.lebbeke@telenet.be

EIGEN WEBSITE

Pasar vzw is een sociaal-culturele vereniging die zoveel mogelijk mensen wil motiveren en kansen geven om hun vakantie en recreatie zo waardevol mogelijk in te vullen.

Ook zij die om een of andere reden verhinderd worden om vakantie te nemen, krijgen daarbij aandacht. 'Vakantie voor allen' realiseren is daarbij de onderliggende idee. De vereniging staat voor IEDEREEN open.

Kwaliteitsvolle activiteiten zijn de kracht van Pasar


Pasar komt naar buiten met een aanbod dat wordt opgebouwd vanuit 3 basispijlers die uitgaan van beleving: Natuur, cultuur en avontuur. 


NATUUR: Via activiteiten zoals het thema BUUR NATUUR (her)ontdek je met Pasar het gestjilp van vogels, de geur van het bos en het pad van de mieren. En de mooiste plekjes van Vlaanderen


CULTUUR: Van een bezoek aan je eigen kerktoren tot en met een reisreportage over de rijke Inca-cultuur, bij Pasar staat het allemaal op het programma. Wedden dat er ook wat tussen zit dat in jouw cultuurkraam past?


AVONTUUR: Met speciaal verlaagde mountainbikes door de mergelgrotten van Kanne scheuren, kamperen op de Kemmelberg, rafting in Noord-Frankrijk of initiatie ULM-vliegen in je eigen achtertuin…    


Pasar zit duidelijk niet om een avontuurtje verlegen!

GPS: 51.0039546, 4.1297645

Selecteer wat u op de kaart wil zien

Events